Pianoles

piano

Als je praat over de piano denken de meeste mensen direct aan klassieke muziek. De piano is juist een veelzijdig instrument die in heel veel (moderne) muziekstijlen gebruikt wordt.

Doordat ik per persoon een lesplan op maat maak, is de pianocursus heel goed te combineren met de cursus begeleiden met akkoorden. Dit natuurlijk altijd in overleg.

Het belangrijkste wat ik tijdens mijn lessen wil bereiken, is het plezier maken in het bespelen van een muziekinstrument. In dit geval de piano.

De pianocursus voert je geleidelijk langs vele stijlen van moderne muziek zoals rock, pop, ballads, blues en hier en daar een vleugje populair klassiek.

De lessen zijn zo opgebouwd dat je direct al wat leuks kan spelen.

  • Jaren terug piano gespeeld en wil je het weer oppakken? Door mijn persoonlijke aanpak is een opfriscursus natuurlijk ook mogelijk!

  • Heb je online pianoles gehad, en wil je het nu eens goed leren? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres!
thumbnail_C027F632-F87C-47E4-AC0F-6E7742D0764F

Aanschaf instrument

Door mijn andere werkzaamheden bij muziekhuis Jan Piet Beers in Schagen, ben ik op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends in de muziek. Je instrument en bladmuziek is heel makkelijk via mij aan te schaffen. 

Reviews

Paul geeft heel leuke, leerzame en ongedwongen lessen. Hij motiveert je om het beste uit jezelf te halen en dat je vooral plezier moet hebben in het bespelen van, in mijn geval, de piano. En dat is nog elke week het geval
Liesbeth
Pianoles
5/5
Paul is een uitstekende docent en ik volg met plezier mijn keyboardlessen bij hem.
Mike
Keyboardles
5/5
Fijne les! Op een rustige, ongedwongen manier en volledig op jouw eigen tempo piano en/of keyboard leren spelen. Paul is een bekwaam leraar met heel veel ervaring. Aanrader!
Helga
Pianoles
5/5