Duur van een muziekles
De lessen worden wekelijks gegeven en duren 30 minuten.

Lespakket – 12 maanden (privé les)
De lesperiode van 12 maanden gaat in vanaf de eerste les en eindigt een kalenderjaar later. Tijdens de landelijke schoolvakanties worden er géén lessen gegeven. In de maanden Juli en Augustus hebben we zomerstop. Dit lespakket bestaat uit maximaal 38 lessen.

Aan het einde van de lesperiode kunt u deze verlengen.

Lespakket – 10 weken (privé les)
Dit zijn tien wekelijkse lessen. U kunt aan het einde van deze periode het lespakket vernieuwen of omzetten naar een lespakket van 12 maanden.

 

Tijdstip waarop de cursus wordt gevolgd

In overleg met de cursist wordt voorafgaand aan de lesperiode een vast tijdstip en locatie afgesproken waarop de lessen worden gevolgd. Het afgesproken tijdstip geldt voor de gehele lesperiode.

 

Betaling
Voor de betaling van het afgesproken lespakket ontvangt de cursist een factuur.
Betaling kan als volgt plaatsvinden:

– Beide lespakketten kunnen in zijn geheel bij vooruitbetaling worden voldaan in contanten, per pin of via bankoverschrijving.

Tarieven zoals vermeld op worden jaarlijks geactualiseerd.

Verhindering of tussentijds stoppen
Bij verhindering van de cursist (om welke reden dan ook); wordt de gemiste les niet ingehaald en vindt er geen restitutie plaats. Bij verhindering van de leraar wordt de les wel ingehaald. Hier kunnen vakantieweken voor worden gebruikt.
Wanneer de cursist (om welke reden dan ook) het lespakket tussentijds wil beëindigen; blijft de cursist, ongeacht het aantal nog te volgen lessen, de vergoeding over de gehele periode verschuldigd.

 

Lesmateriaal
De kosten voor het lesmateriaal zijn op jaarbasis gering, maar niet bij het cursusgeld inbegrepen.

 

Door ondertekening van het inschrijfformulier gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.

Reviews

Paul geeft heel leuke, leerzame en ongedwongen lessen. Hij motiveert je om het beste uit jezelf te halen en dat je vooral plezier moet hebben in het bespelen van, in mijn geval, de piano. En dat is nog elke week het geval
Liesbeth
Pianoles
5/5
Paul is een uitstekende docent en ik volg met plezier mijn keyboardlessen bij hem.
Mike
Keyboardles
5/5
Fijne les! Op een rustige, ongedwongen manier en volledig op jouw eigen tempo piano en/of keyboard leren spelen. Paul is een bekwaam leraar met heel veel ervaring. Aanrader!
Helga
Pianoles
5/5